Zelf Tanden Bleken

Gepubliceerd jan. 13, 22
6 min read

Tanden Bleken

Dat komt omdat de haalbare witheid van de tanden afhankelijk is van de oorspronkelijke kleur van het gebit. Als de tanden ernstig zijn verkleurd moet de behandeling herhaald worden voor het gewenste en maximaal haalbare resultaat. Je gebit kan na deze behandeling enkele jaren wit blijven, mits je zorgt voor een goede mondhygiëne en gezonde voeding.

Zelf thuis je tanden bleken, Er zijn diverse bleekmiddelen in de handel om thuis je tanden te bleken. Deze systemen zijn aantrekkelijk geprijsd, maar ofwel de effectiviteit ofwel de veiligheid laat te wensen over. Waterstofperoxide, is dat spul wel veilig? In de meeste tanden-bleekmiddelen wordt waterstofperoxide gebruikt. Waterstofperoxide, het molecuul H2O2, bestaat uit twee zuurstof- en twee waterstof-atomen.

Gleamwhitestrips Professional Beste Koop

Als je zelf thuis je tanden bleekt met een bleekpakket uit de Verenigde Staten, kan dat ook 25% of meer waterstofperoxide bevatten (Crest Whitestrips Review). Dit is weliswaar ruim voldoende om je tanden goed te kunnen bleken, maar deze hoge concentratie waterstofperoxide is verre van veilig. Het kan gevoelige en pijnlijke tanden veroorzaken, het tandvlees verbranden en zelfs blijvende schade in je mondholte aanrichten.

28 Tanden Bleken Strips 14 Boven + 14 Onder - SnelwerkendTandenbleekset Online Kopen

Deze stof bleekt ook effectief, omdat het waterstofperoxide bevat. Een tanden-bleekmiddel met 30% carbamide peroxide bevat ongeveer 10% waterstofperoxide. Kun je je tanden bleken op een veilige manier? Zoals we hierboven hebben gezien, zijn er heel diverse methoden om je tanden te bleken, die elk hun voor- en nadelen hebben.

crest Whitening Strips Beste Deal Via De Webshop Kopen

Test Tandenbleekmiddel: crestStaande Tandenbleeklamp, Tandenbleek Lamp, Tanden Bleken

Je kunt namelijk ook je tanden zelf bleken met veilige bleekmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten. Tandenbleek-poeder van Uli Breiter, Dit tanden bleekmiddel herstelt en behoudt de oorspronkelijke kleur van je tanden - Test tandenbleekmiddel: Crest. Verkleuringen van thee, koffie, nicotine, rode wijn, fruit en andere voedingsmiddelen worden op een zachte manier verwijderd. Het poeder verwijdert tandplak voorzichtig zonder het tandglazuur te beschadigen.

Uli Breiter Teeth Whitening Powder is een effectief om je tanden veilig en natuurlijk te bleken en is heel eenvoudig te gebruiken. Je gebruikt het een week, of bij hardnekkige verkleuring twee weken dagelijks 1 tot 2 keer (Mijn ervaring met Crest Whitestrips). Daarna ga je over op een onderhoudsfrequentie van twee keer per week.

Tanden Witter Maken Doe Je Met Deze Tips

Dit maakt dat de resultaten vergelijkbaar zijn met professionele bleekbehandelingen bij de tandarts. Het bleek-serum zit in vooraf gevulde trays, zodat je daar zelf niet mee hoeft te knoeien. witte tanden strips. Je schakelt eenvoudig de LED lamp in, hapt voorzichtig in de voorgevulde tray en doet vervolgens niets anders dan je 15 minuten ontspannen.

Dr. Brite Naturals: Stain B-gone natural teeth whitening pen, Met de tandenbleek-pennen van Dr. Brite kun je heel gericht verkleuringen door bepaalde dranken te lijf gaan. Er is een pen om koffie- en theevlekken te verwijderen en een pen tegen vlekken door rode wijn. Je hoeft je favoriete drank dus niet af te zweren, maar jeukt wel de verkleurende effecten ervan neutraliseren met behulp van een “Stain B-gone natural teeth whitening pen” van Dr.

Koop crest Whitestrips Met Gratis Verzending

Blijf genieten van je favoriete drankje, krijg witte tanden en behoud je stralende glimlach..Dat mensen zelf hun tanden willen bleachen, is iets waar we niet meer van opkijken. Er zijn verschillende manieren en degene die door de tandarts worden verstrekt, behoren tot de duurdere keuzes. Een veel goedkopere manier om uw tanden witter te maken, is door het gebruik van whitestrips. Belangrijk is dat je strips kiest die geen peroxide of Chloor bevatten. GleamWhitestrips De beste kwaliteit online bestellen.

Tanden Bleken Kopen - Lash Addict

Indien correct toegepast, zal bleken uitstekende resultaten opleveren, wat leidt tot een aanzienlijk verbeterde kleur van de tanden. De resultaten van het bleachen kunnen afhangen van de oorspronkelijke oorzaak van de verkleuring en van het type bleekmiddel dat wordt gebruikt. Door de jaren heen is de kans groot dat de tanden verkleuren door gebruik van drink- en voedingsmiddelen, denkend aan koffiegebruik, frisdranken en zoetigheden.

Qua resultaat zijn de whitestrips goed te vergelijken met de gewone strips en bieden ze dezelfde witkracht aan, waardoor bleken uitstekende resultaten oplevert. Wel is deze witkracht afhankelijk van de oorzaak van verkleuring van de het gebit. Gebruik De whitestrips zijn strips die te buigen zijn en bestaan uit een soort folie.

Tandenbleek Strips Online Bestellen

U kunt uw mond wel spoelen met water of met water de tanden schoon borstelen. Ook dient u de gebruiksaanwijzing goed op te volgen. De whitestrips plaats je op de tanden door ze voorzichtig hier tegenaan te drukken. U moet er goed aan denken deze ook goed achter de tanden te plakken, zodat het folie op zijn plaats wordt gehouden.

De stof die erin zit, kan zo zijn werk doen. Uiteraard niet langer dan 30 minuten gebruiken ter voorkoming van gevoelige tanden of andere bijwerkingen. Gevoeligheid Als ze comfortabel aanvoelen, dan werkt het middel goed - Zelf tanden bleken met GleamWhite Whitestrips. Mocht het zijn dat u hinder ondervindt of u toch gevoelige tanden ervaart, dan is het beter de strips weer te verwijderen.

Gleamwhitestrips De Beste Kwaliteit Online Bestellen

Na het bleken, kunt u uw tanden weer voorzichtig poetsen en ziet u ongeveer na drie dagen resultaat. Het is goed ook even de mond te spoelen met water om de gel van de strips er helemaal af te halen. Resultaat Houdt er rekening mee dat na gebruik van de strips, de witheid van de tanden niet blijvend is.

Doorgaans blijft het resultaat ongeveer 12 maanden. Prijzen Voor het zelf bleken van de tanden ben je ongeveer tussen de €39,- tot€ 70,- kwijt. Dit is uiteraard afhankelijk van het merk dat je aanschaft en wat voor uw tanden gaat werken. Het ene middel is het andere niet qua kwaliteit en misschien werkt de ene strip beter om uw tanden witter te maken dan een andere.

Whitening Strips Online Kopen - Hoge Kwaliteit

Uiteraard is het zelf bleken van de tanden vele malen goedkoper dan het laten doen bij de tandarts en kun je zelf doseren tot de gewenste witheid van de tanden. Dit is een groot voordeel.

Tanden bleken was vroeger het domein van filmsterren en beroemdheden, maar dat is gelukkig allang niet meer zo! Vooruitgang in de technologie heeft het bleken van tanden beschikbaar gemaakt voor de massa en voor minder geld dan je zou verwachten. Er zijn veel redenen om je tanden witter te maken.

Zelf Tanden Bleken

Je gebit is een super belangrijk onderdeel van je uiterlijk en echt gezichtsbepalend. Met een mooi gebit kun je voor de dag komen en geef je een positieve eerste indruk. Het kan je een stuk meer zelfvertrouwe geven. Uit ondezoek is gebleken dat het je er zelfs jaren jonger uit kan laten zien! Wanneer je ouder wordt zul je merken dat er plekken en vlekken op je tanden zijn ontstaan.

Je tanden bleken en daarmee het weghalen van deze vlekken, zorgt ervoor dat je er een stuk verzorgde Indien je graag iets in je gezicht wilt veranderen, is tanden bleken een goede optie. Dit kan een groot verschil maken en het is een stuk goedkoper en minder ingrijpend dan andere cosmetische ingrepen, zoals een facelift of botox.

Thuis Tanden Bleken Met Whitening Strips

Is het bleken van tanden de moeite waard? Redenen voor het bleken van tanden zijn allemaal op de een of andere manier gekoppeld aan ijdelheid, maar dat betekent niet dat het geen waardige procedure is. Je kunt je een stuk beter voelen over je uiterlijk wanneer je tanden stralend wit zijn.

Het bleken van tanden kan een veilige en relatief goedkope manier zijn om je kijk op het leven te verbeteren.

Navigation

Home

Latest Posts

Enkelpijn

Published Nov 01, 22
10 min read

Fruit Op Het Werk Of Thuis Bezorgd

Published Oct 19, 22
6 min read

Ijzer

Published Oct 15, 22
6 min read